GASTCOLLEGE: Kinderwens bij "andere" gezinnen

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
21 sep. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Educacie
Datum en tijd
21 sep. 2021 15:00 - 17:00
Locatie
Zoom

GASTCOLLEGE: Kinderwens bij "andere" gezinnen

GASTCOLLEGE KINDERWENSCOACH 

Dinsdag 21 september komt Sara Coster online een gastles geven via Zoom. Sara is kinderwenscoach en bestuurslid van 'Meer dan Gewenst,' een stichting voor roze ouderschap. Ze komt een gastles geven over een kinderwens bij ‘’andere’’ gezinsvormen. Denk hierbij aan homo stellen, lesbische stellen, single vrouwen en alleenstaande mannen met een kinderwens. Want hoe gaan wij daar eigenlijk mee om als verloskundige? En wat is belangrijk om rekening mee te houden? Hoe geven we deze gezinnen ook passende zorg? Dit komt ze ons allemaal vertellen. 

Sara is zelf ook moeder van 2 zonen die ze samen heeft gekregen met een homostel. Ze vormen samen een mooi en liefdevol gezin die wonen in 2 huizen.

Mocht je alvast wat meer willen weten over Sara Coster kijk dan eens op www.saracoster.nl of op www.meerdangewenst.nl. Daarnaast heeft Sara een mooi boek over haar kinderwens en leven geschreven. Het boek heet: "De wens en de vaders." Deze kun je na afloop van de les voor een mooie prijs bij haar bestellen. 

Aanmeldingen gaan open op 14 september om 18.00 uur. 
Voor deze gastles kun je 2 punten krijgen voor categorie 2 of categorie 4.

Liefs,
De Educacie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren