Verkiezing tweedelijn

Beste leden,

Stagebegeleiders werken het hele jaar door hard om ons als verloskundigen in spé op te leiden tot volwaardig verloskundigen. Hier steken zij veel tijd en energie in. Om onze waardering te uiten en hen in het zonnetje te zetten, zijn wij, de drie Nederlandse studieverenigingen verloskunde, bij elkaar gekomen. Samen hebben wij de 'stagebegeleider van het jaar verkiezing' georganiseerd. Hierbij krijg jij de kans jouw stagebegeleider op te geven voor de verkiezing stagebegeleider van het jaar. Het enige wat je hiervoor hoeft doen is hem of haar invoeren op de website van jouw studievereniging en cijfers verbinden aan verschillende categorieën. Op het eind krijg je de kans in een aantal woorden te beschrijven wat jouw stagebegeleider zo bijzonder maakt en waarom hij/zij stagebegeleider van het jaar zou moeten worden.

Op de KNOV ALV van november zal vanuit elke opleiding één stagebegeleider vanuit de eerstelijn en één stagebegeleider vanuit de tweede lijn in het zonnetje worden gezet met een award en een bloemetje. Daarom is het belangrijk dat je voor 1 oktober je stagebegeleider hebt opgegeven, zodat zij genomineerd kan worden voor de verkiezing.

Mochten er nog vragen zijn, mail dan naar jouw studievereniging.

Met vriendelijke groet,

MSV Hera;
SV Ilythia;
SV Carmentis.

Verkiezing stagebegeleider van het jaar tweede lijn Rotterdam
Geef voor- en achternaam op
In welk ziekenhuis is hij/zij werkzaam?
Geef een cijfer van 1 t/m 10