SPONSOREN

De financiƫn van SV Carmentis worden beheerd door de penningmeester van het bestuur van de vereniging. De bestuursleden van SV Carmentis worden niet betaald en de vereniging mag geen winst maken. Dat betekent dat alle inkomsten worden gebruikt voor verschillende onderdelen van de vereniging. De meeste uitgaven gaan dan ook naar de activiteiten die het bestuur en de commissies voor de leden organiseren. De meeste inkomsten komen binnen door de contributiegelden en sponsorcontracten.

Sponsoren dragen dus bij aan dat de vereniging kan groeien en dat zij meer activiteiten kan organiseren voor haar leden. Ook kunnen sponsoren de vereniging materieel sponsoren.

Op dit moment wordt SV Carmentis materieel gesponsord door Moeders voor Moeders en Studystore. Zij zorgen er onder andere voor dat de goodiebag voor de nieuwe eerstejaarsleden goed gevuld is en dat leden studieboeken met korting kunnen bestellen.

Sponsoren krijgen een prominente plaats op de website en staan nauw in contact met de penningmeester van de vereniging, of de betreffende commissie. Wilt u bijdrage aan de studievereniging van de Verloskunde Academie Rotterdam? Neem dan gerust contact op via het mailadres penningmeester@svcarmentis.nl.

MEDIQ_Medeco_RGB.png
Mediq Medeco