Geke Beckerman

Hoi! Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Geke, 21 jaar, vierdejaars VIO en import Rotterdammer. SV Carmentis is voor mij een vereniging waar ik veel tijd, energie en vooral veel liefde in steek. Aankomend jaar wordt alweer mijn vierde bestuursjaar bij deze fijne vereniging. Verbinding, betrokkenheid en enthousiasme zijn voor mij begrippen die goed bij de vereniging passen.

Vriendinnen omschrijven mij als meedenkend, lief, altijd bezig, slecht in keuzes maken, goed in dingen kwijt raken en op de één of andere manier kom ik altijd tijd te kort. Ik had dan ook het liefst 48 uur in één dag en deed een uur over het uitkiezen van deze bestuursfoto. Oeps! Gelukkig word ik van een mooie thuis bevalling, een spannende korfbalwedstrijd, précies op tijd komen en een onverwachte theeleut date. In een poging mensen iets van ons mooie vak mee te laten krijgen, startte ik de blog ‘Life of a Midwife’ op Facebook.

Oké, genoeg gebrabbeld, haal die handen uit je zakken en actie in de taxi! Dit jaar mag ik de koppeling vormen tussen onze 5 actieve commissies en het bestuur en speel ik daarnaast her en der voor vliegende keep. We gaan er samen weer een mooi jaar van maken! Wie weet wel mijn laatste…

Tot snel!

Liefs,