Inschrijven Bestuursfunctie

Ben jij lid bij SV Carmentis en heb jij je altijd al willen ontwikkelen op bestuurskundig en organisatorisch, vlak dan is dit je kans! Je kunt via de link in de bio solliciteren voor: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris commissies en commissaris PR-marketing.

Als onderdeel van het bestuur ben je als eerste op de hoogte van de activiteiten, krijg je de kans om je te ontwikkelen op persoonlijk, bestuurskundig en organisatorisch gebied, is er ruimte voor creatieve ideeën, doe je mee aan gezellige uitjes en vergaderingen met leden van Carmentis. En ben je onderdeel van een geweldige studievereniging.

Daarnaast heb je recht op 2 studiepunten of 11 kwaliteitsregisterpunten en staat je bestuursfunctie goed op je curriculum vitae.

Aanmelden commissiefunctie
Geef voor- en achternaam op
Studentennummer
In welk studiejaar zit je vanaf september 2022?
Wat is jouw motivatie voor deze bestuursfunctie?