ONLINE GASTLES: 010Borstvoeding

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
27 feb. 2024 18:30 - 20:30
Locatie
Online

ONLINE GASTLES: 010Borstvoeding

ONLINE GASTLES: 010BORSTVOEDING 

Door antenataal kolven verzamel je alvast moedermelk tijdens de zwangerschap. Dit kan van belang zijn wanneer op voorhand duidelijk is dat er bijvoeding nodig zal zijn. Bijvoorbeeld als de verwachting is dat je een verminderde melkproductie hebt (bij diabetes gravidarum of mellitus type 1 of 2, met een borstoperatie in de voorgeschiedenis, met overgewicht of bij eerdere ervaren problemen bij borstvoeding) of als je verwacht dat je kindje extra voeding nodig zal hebben (bij dysmatuur of macrosomie, bij aangeboren afwijkingen of meerlingen).

In deze gastles staat antenataal kolven centraal. Caroline Kruger zal deze gastles verzorgen. Je kan haar kennen van haar praktijk Nultien Borstvoeding in Rotterdam, of van @010borstvoeding op Instagram.

Het beloofd een interessante les te worden waarin jij meer inzicht zal krijgen in antenataal kolven. De les zal online plaatsvinden op maandag 12 februari en zal duren van 18:30-20:30. Bij een online gastles verwachten wij van jou dat jij je camera aan zet en jouw gezicht in beeld is. Wij streven namelijk naar interactieve lessen en de gastspreker waardeert het om te kunnen zien wie naar haar verhaal luisteren! Bij een camera die uit staat, telt je deelname niet mee. Voor de gastles krijg je 2 punten voor categorie 2 of 4 van het kwaliteitsregister. Mis het dus niet!
 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren