Commissies 2020-2021

Commissies 2020-2021

Leer hier de commissies van S.V. Carmentis 2020-2021 kennen! Dit jaar gaan de Introcie, Educacie en de (gloednieuwe) Eventcie voor een leuk en leerzaam jaar zorgen. Heb je ideeën voor de commissies? Lever ze in, in de IDEEËNBOX of bereik de commissies via hun persoonlijke mailadres. 

Introcie

Commissie leden: Michelle Pronk (3e jaars), Ilse Ruijgt (2e jaars), Iris de Brabander (2e jaars), Cindy Cornelisse (2e jaars), Sanne de Jong (2e jaars), Sanne Damen (2e jaars) en Navil Abreu Medina  (3e jaars). 

Deze 7 enthousiaste en gezellige meiden uit het tweede en derde jaar vormen de Introcie. Vorig jaar hebben wij al de introductiedag georganiseerd en dit jaar gaan ze weer samen aan de slag om een knallende introductie te organiseren voor de toekomstige verloskundigen. De introcie is te bereiken op intro-cie@svcarmentis.nl en op hun eigen Instagram account @vio_opkamp. 

Groepsfoto_Introcie.png
Introcie 2020-2021


Groepsfoto_Educacie.png
Educacie 2020-2021

Educacie

Commissieleden: Isabelle Bouma (2e jaars), Meike Niederer (2e jaars), Bibi Bron (2e jaars), Lotte van der Strate (2e jaars), Danielle Deurwaarder (1e jaars) en Sam van Maurik (2e jaars). 

Deze zes lieve meiden vormen de Educacie van 2020-2021. Ze hebben super veel leuke ideeën om het aankomende jaar een top jaar te maken op het gebied van extra-curriculaire activiteiten. Zij zullen symposia, casuïstieklessen, gastcolleges en nog veel meer interessante activiteiten organiseren. Je kunt ze bereiken op educa-cie@svcarmentis.nl.Eventcie

Commissieleden: Nicky Sturkenboom (2e jaars), Naomi van Ravesteijn (1e jaars), Lori van Velzen (3e jaars), Feline van Herk (3e jaars), Eva van der Zaan (2e jaars), Robin van der Voet (1e jaars), Jana Plaisier (2e jaars) en Elske Seijkens (1e jaars).

Dit jaar zijn deze meiden de nieuwe Eventcie. Ze zijn een samenvoeging van de vroegere Ledencie en Afstudeercie. De Eventcie zal dit jaar allerlei leuke evenementen voor de VIO's organiseren zodat we dichter tot elkaar kunnen groeien en banden op kunnen bouwen. Deze meiden willen zorgen voor een onvergetelijke studententijd. Ze organiseren onder andere de ledendag en het afstudeerfeest. Je kunt de Eventcie bereiken op event-cie@svcarmentis.nl.


Groepsfoto_eventcie.JPG
Eventcie 2020-2021

Onze sponsoren