2023-2024

Bestuur S.V. Carmentis 2023-2024 

4A.jpeg
(v.l.n.r.) Meike Niederer, Naomi-Joël van Ravesteijn, Robin van der Voet, Linsey van Wijngaarden en Danielle Deurwaarder

Dit jaar vormen Danielle Deurwaarder, Linsey van Wijngaarden, Meike Niederer, Naomi-Joël van Ravesteijn en Robin van der Voet het 20e bestuur van S.V. Carmentis. We hebben er heel erg veel zin in en hopen jullie snel te zien bij een van de volgende activiteiten!

Wil je meer weten over het bestuur? Spreek ons gerust aan, wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken op onze mailadressen maar je zult ons ook regelmatig tegenkomen op de socials van S.V. Carmentis.

Bestuursleden

Voorzitter Naomi-Joël van Ravesteijn

Mijn naam is Naomi-Joël van Ravesteijn en dit jaar ben ik de voorzitter van S.V. Carmentis. Ik ben 23 jaar oud en zit nu in mijn vierde jaar van de opleiding verloskunde. Ik woon samen met mijn vriend en twee konijnen in Krimpen aan den IJssel. Naast de opleiding en het actief zijn voor het bestuur van S.V. Carmentis ben ik lid bij de Erasmus Padel Association. 

Na twee jaar de functie van commissaris commissies vervuld te hebben vond ik het dit jaar tijd voor een andere functie. Ik heb veel geleerd en genoten van mijn vorige bestuursjaren. Ik kijk er dan ook naar uit om er wederom een gezellig jaar van te maken. Het bestuur bestaat dit jaar weer uit een hele gezellige groep meiden dus ik denk dat dat ook wel goed zit!

Dit jaar is mijn doel om te zorgen voor verbinding. Dit wil ik bereiken met vele leuke en leerzame activiteiten. We zijn dit jaar al goed begonnen met enthousiaste nieuwe studenten die zich aansluiten bij S.V. Carmentis. Dit jaar willen we er samen met jullie echt wat van maken! Wil je even gezellig kletsen of heb je een vraag spreek ons dan aan, dat vinden wij alleen maar leuk!

DSC09187.jpg
Naomi-Joël van Ravesteijn (Voorzitter 2023-2024)
DSC09157.jpg
Meike Niederer (Secretaris 2023-2024)

Secretaris Meike Niederer 

Mijn naam is Meike, ik ben 23 jaar en zit nu in het derde jaar van de opleiding. Ik ben geboren en getogen in het mooie Bergen op Zoom.

Dit jaar mag ik de rol van secretaris vervullen binnen het bestuur van Carmentis. Dus als je een mailtje stuurt zal je van mij een antwoord krijgen! Schroom niet om een berichtje te sturen als je ergens een vraag over hebt!

Naast de drukke opleiding heb ik thuis ook niet veel tijd om stil te zitten. Ik heb een zoontje Mees van nu 10 maanden, die het kruipen en stappen al aardig onder de knie heeft. Niks is meer veilig, maar ik vind het heerlijk met hem! 

Naast het mama zijn en de opleiding ben ik ook altijd in voor gezelligheid. Ik ben een echte Brabantse (al heb ik geen accent, helaas 😜) en dus altijd in voor een lekker hapje en drankje. Koken en bakken doe ik graag, het op eten soms nog liever. 

Ik heb veel zin om met deze leuke meiden een geweldig bestuursjaar tegemoet te gaan!

Tot snel bij een van de activiteiten!Commissaris PR-Marketing Robin van der Voet

Mijn naam is Robin en dit jaar ben ik voor de allerlaatste keer de Commissaris PR-Marketing van S.V. Carmentis. Ik ben 23 jaar oud en zit alweer in het vierde jaar van de opleiding Verloskunde. 

Ik heb het idee dat mensen mij ondertussen wel kennen van de voorstel stukjes maar voor de nieuwe leden onder ons een paar feitjes: Mensen zouden mij omschrijven als een bezige bij. In de tijd die ik over heb naast de studie ben ik momenteel aan het klussen in ons nieuwe huis. Daarnaast vind je mij regelmatig op de voetbalclub, waar ik momenteel helaas niet meer voetbal door een knieblessure (ja, ik was de gene die je een paar weken kreupel zag lopen in de huiskamer afgelopen jaar). Ik ben regelmatig met mijn vriend in Pathé te vinden, aangezien wij een unlimited abonnement hebben. Last but not least, hou ik van gezelligheid en dat is dan ook de voornaamste reden dat ik voor de derde keer in het bestuur van S.V. Carmentis zit.

De afgelopen drie jaar ben ik actief geweest voor de vereniging en ook dit jaar ga ik mij weer inzetten voor deze mooie vereniging. Ik heb veel zin om samen te werken met deze nieuwe meiden maar vooral om veel met elkaar te lachen en te delen.

DSC09273.jpg
Robin van der Voet (Commissaris PR-Marketing 2023-2024)
DSC09406.jpg
Linsey van Wijngaarden (Commissaris Commissies 2023-2024)

Commissaris Commissies Linsey van Wijngaarden

Mijn naam is Linsey van Wijngaarden. Ik ben 20 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de opleiding verloskunde. Samen met mijn ouders en broertje woon ik in Moordrecht, een klein dorpje naast Gouda. 

Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in het werk van een verloskundige, maar mijn inschrijving voor deze opleiding was redelijk spontaan. Een spontane keuze waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ik ben enorm op mijn plek binnen de opleiding verloskunde.

Vorig jaar was ik met veel plezier voorzitter van de Introcie en dit jaar ga ik met trots deel uitmaken van het S.V. Carmentis bestuur. Binnen het bestuur zal ik de functie van commissaris commissies vervullen. Als commissaris commissies ben ik het aanspreekpunt voor alle commissieleden. Verder zorg ik voor de verbinding tussen de commissieleden en de andere bestuursleden. Mijn doel is om met alle commissieleden en het bestuur een leuk jaar vol educatieve lessen, activiteiten en gezellige momenten voor jullie te organiseren.

Naast de opleiding en het bestuur werk ik in de weekenden met veel plezier bij een restaurant in het dorp. Verder breng ik veel tijd door met vrienden en ben ik steeds vaker te vinden in de sportschool. Ook kan je mij regelmatig tegenkomen op een terras in de oude haven van Rotterdam.

Ik ga met veel plezier dit jaar tegemoet en ik hoop jullie allemaal te leren kennen!

Penningmeester Danielle Deurwaarder 

Mijn naam is Danielle Deurwaarder en hierbij stel ik mij voor als penningmeester van S.V. Carmentis. Ik ben 35 jaar en alweer een vierdejaars verloskunde student. Naast bestuurslid en student ben ik ook moeder van twee lieve dochters, Mette en Marit. 

Als penningmeester zal ik gaan over de financiën van de studievereniging. Het leukste van penningmeester zijn is het hebben van contact met de sponsoren. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor de begrotingen van de commissies. Mijn doel is het mogelijk maken om leuke uitjes te organiseren en activiteiten te plannen. Ik vind het namelijk belangrijk dat we als bestuur verbinding hebben met de studenten en commissies. Afgelopen jaar is dit goed gelukt met ons verjaardagsfeest in de Efteling. Ik ben benieuwd wat we dit jaar voor elkaar kunnen krijgen. 

De weg die ik aflegde om verloskundige te worden is wat langer dan de doorsnee studenten. Ik begon als kraamverzorgster, waarna ik doorstudeerde tot verpleegkundige. Toch was dit niet wat ik echt wilde doen. Na mijn tweede zwangerschap wist ik wat ik echt wilde, namelijk op de plek van de verloskundige staan. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen seconde spijt van. Dat het pittig ging worden met twee kleine kinderen stond als een paal boven water, maar ik weet waar ik het voor doe. Ik heb mijn vaste baan als verpleegkundige in het ziekenhuis opgezegd en ben weer een student geworden. 

Na twee keer een commissiefunctie te hebben vervuld, vond ik het dit jaar opnieuw tijd voor het bestuur. Voor de tweede keer oprij vervul ik de functie van penningmeester. Ook in jaar 4 dacht ik nog wel tijd over te hebben om met deze leuke meiden samen het bestuur te kunnen vormen. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er lekker op uit te gaan met mijn gezin en te genieten van de natuur. Maar ook gezellig borrelen met vriendinnen en medestudenten vind ik leuk. 

DSC09138.jpg
Danielle Deurwaarder (Penningmeester 2023-2024)

Onze sponsoren