2022-2023

Bestuur S.V. Carmentis 2022-2023

DSC07602-2.jpg
(v.l.n.r.) Claire Hendrickx, Naomi-Joël van Ravesteijn, Robin van der Voet, Elske Seijkens en Danielle Deurwaarder

Dit jaar vormen Claire Hendrickx, Danielle Deurwaarder, Elske Seijkens, Naomi-Joël van Ravesteijn en Robin van der Voet het 19e bestuur van S.V. Carmentis. We hebben er heel erg veel zin in en hopen jullie snel te zien bij een van de volgende activiteiten!

Wil je meer weten over het bestuur? Spreek ons gerust aan, wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken op onze mailadressen maar je zult ons ook regelmatig tegenkomen op de socials van S.V. Carmentis.

Bestuursleden

Voorzitter Elske Seijkens

Mijn naam is Elske Seijkens en hierbij stel ik me voor als nieuwe voorzitter van S.V.Carmentis. Ik ben 23 jaar oud en een derdejaars verloskunde student . 

Dit jaar is mijn doel om te zorgen voor verbinding. Als bestuur met zowel de commissies als met de leden. We zijn het jaar goed begonnen met een bezoek aan het introductiekamp, allemaal enthousiaste nieuwe studenten die zich aansluiten bij Carmentis. Dit jaar willen we er samen met jullie echt wat van maken! 
Zie je ons lopen in de gang, stel gerust een vraag of kom gewoon even gezellig kletsen. 

Over gezellig kletsen gesproken, dat is een van mijn beste kwaliteiten. Hierbij nog een aantal van mijn eigenschappen: 
💙 Ik ben heel zorgzaam, echt de moederkip van al mijn vriendinnen. 

💙 Ik ben doelgericht. Zo wist ik in de derde klas van de middelbare school al dat verloskunde mij enorm trok. Met een omweg van MBO4 en het halen van mijn HBO-Verpleegkunde propedeuse, zit ik dan eindelijk op de juiste plek (gelukkig al voor het 3e jaar)

💙 Ik ben een doener, ik leer heel gemakkelijk door de theorie gewoon toe te passen in de praktijk. Ik ben dan ook heel blij met mijn minor echografie en de lessen echo-vaardigheden. 

DSC07414.jpeg
Elske Seijkens (Voorzitter 2022-2023)

💙 Ik ben energiek, mijn vrienden en familieleden kunnen beamen dat de uitknop bij mij zelden te vinden is. 

💙 Ik ben betrouwbaar, kan goed luisteren, bij mij mag je altijd je ei kwijt. Zelf ben ik ook een open boek! 

💙 Last but not least competitief, op de opleiding probeer ik dat compleet uit te zetten, omdat iedereen zijn eigen weg bewandelt tot het worden van de verloskundige die zij zelf wil zijn. Echter, kom je me ooit tegen op het voetbalveld of bij een spelletje, maak dan je borst maar nat. 

Ik vind het leuk als je me gedag komt zeggen, om een praatje te maken of vragen te stellen! Je bent altijd welkom. 


DSC07441.jpeg
Claire Hendrickx (Secretaris 2022-2023)

Secretaris Claire Hendrickx

Mijn naam is Claire Hendrickx en dit jaar de secretaris van S.V. Carmentis. Ik ben 23 jaar en woon in een klein dorpje in Zuidwest Brabant samen met mijn vriend. Inmiddels zit ik alweer in jaar drie van de opleiding. 

Tijdens mijn bachelor International Studies aan de universiteit Leiden kwam ik erachter dat dit niet het pad voor mij was. Na het afronden van mijn bachelor ben ik gestart met verloskunde en ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze switch! Vorig jaar ben ik actief geweest als peercoach voor de eerstejaars studenten en dit jaar start ik met vol enthousiasme binnen het bestuur van S.V. Carmentis 😊
Mijn doel is dan ook om er samen met de rest van het bestuur een gezellig jaar van te maken! 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te borrelen met vrienden. De vrijmibo is dan ook vaste prik bij ons 🥂 en iedere donderdagavond ben ik samen met mijn vriendinnen te vinden bij de Zumba 💃🏼

Voor vragen of om gezellig te kletsen kun je me altijd aanspreken of een mailtje sturen.Commissaris Commissies Naomi-Joël van Ravesteijn

Mijn naam is Naomi-Joël van Ravesteijn. Ik zit nu in mijn derde jaar en doe met veel plezier de minor echografie. Ik woon samen met mijn vriend en twee konijnen in Krimpen aan den IJssel. Naast de opleiding en het bestuur werk ik als afdelingsassistent in het Sint Franciscus Gasthuis en zit ik bij de Erasmus padel association. 

Dit jaar ben ik wederom de commissaris commissies. Ik heb vorig jaar erg veel geleerd en hoop er weer een gezellig jaar van te maken. Ik denk dat ook dit jaar het bestuur uit een hele leuke groep meiden bestaat. Ik kijk ontzettend uit naar alle leuke activiteiten en hoop jullie allemaal te ontmoeten. Schroom niet om op ons af te stappen, dat vinden we alleen maar heel gezellig!

DSC07447.jpeg
Naomi-Joël van Ravesteijn (Commissaris Commissies 2022-2023)
DSC07432.jpeg
Robin van der Voet (Commissaris PR-Marketing 2022-2023)

Commissaris PR-Marketing Robin van der Voet

Mijn naam is Robin en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Gorinchem maar momenteel woonachtig op Curaçao voor mijn minor. Hier verblijf ik tot eind januari en heb ik tot nu toe de tijd van mijn leven.  ☀️

Dit jaar mag ik voor de tweede keer de functie tot Commissaris PR-Marketing vervullen. In deze functie regel ik alles rondom de sociale media en webshop. Vorig jaar heb ik het enorm naar mijn zin gehad. Nu kijk ik nog meer uit naar aankomend bestuursjaar. Naast dat ik nu mijn ervaring van vorig jaar kan toepassen, hebben we dit jaar weer een enorm leuk bestuur met super gezellige meiden. 

Zoals eerder benoemd ben ik momenteel woonachtig op Curaçao. Op dit prachtige eiland woon ik met enorm veel plezier. In Nederland ben ik altijd drie keer per week te vinden op het voetbalveld (Nee, Elske is NOG niet mijn tegenstander geweest!!). In Curaçao heb ik dit nu in moeten ruilen voor de sportschool met een aantal leuke groepslessen en trap ik af en toe een balletje met mijn mannelijke huisgenoten. Daarnaast ben ik in Curaçao voornamelijk aan het genieten van de prachtige stranden, heerlijke (koude) drankjes en van alle gezellige mensen om mij heen. Wanneer ik terug in Nederland ben kan ik niet wachten om mijn ervaringen te delen met iedereen die dit aan wilt horen!

Wil je gezellig kletsen, heb je vragen of tips? Stuur gerust een berichtje op Instagram, een mailtje of spreek me eens aan als je me tegen komt in de wandelgangen!

Penningmeester Danielle Deurwaarder

Mijn naam is Danielle Deurwaarder en stel mij voor als penningmeester van S.V. Carmentis. Ik ben 34 jaar en een derdejaars verloskunde student. Samen met mijn partner en twee dochters, Mette en Marit, woon ik in Spijkenisse. 

Als penningmeester zal ik gaan over de financiën van de van de studievereniging. Ik ben verantwoordelijk voor de begrotingen van de commissies. Daarbij heb ik ook contact met de sponsoren, wat ik erg leuk vind. Mijn doel is om het mogelijk te maken om leuk uitjes te organiseren en activiteiten te plannen. Ik vind het namelijk belangrijk dat we als bestuur verbinding hebben met de studenten en commissies. 

Toen ik in verwachting was van mijn tweede dochter, wist ik het echt zeker. Ik wilde verloskundige worden. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen seconde spijt van. Dat het pittig ging worden met twee kleine kinderen stond als een paal boven water, maar ik weet waar ik het voor doe. Ik heb mijn vaste baan als verpleegkundige in het ziekenhuis opgezegd en ben weer student geworden. 

Na twee keer een commissiefunctie te hebben vervuld, vond ik het dit jaar tijd voor het bestuur. Schijnbaar had ik toch nog ergens tijd over. 

DSC07478.jpeg
Danielle Deurwaarder (Penningmeester 2022-2023)

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er lekker op uit te gaan met mijn gezin en tegenieten van de natuur. Maar ook gezellig borrelen met vriendinnen en medestudenten vind ik heerlijk. 

Indien je vragen hebt over mijn functie óf wat meer van mij wilt weten, mag je mij gerust aanspreken of een mail sturen naar penningmeester@svcarmentis.nl.

Onze sponsoren