SPONSOREN

Sponsoren

De financiën van SV Carmentis worden beheerd door de penningmeester van het bestuur van de vereniging. De bestuursleden van SV Carmentis worden niet betaald en de vereniging mag geen winst maken. Dat betekent dat alle inkomsten worden gebruikt voor verschillende onderdelen van de vereniging. De meeste uitgaven gaan dan ook naar de activiteiten die het bestuur en de commissies voor de leden organiseren. De meeste inkomsten komen binnen door de contributiegelden en sponsorcontracten.

Sponsoren dragen financieel bij aan dat de vereniging, zodat zij kan groeien en meer activiteiten kan organiseren voor haar leden. Ook kunnen sponsoren de vereniging materieel sponsoren. Denk bijvoorbeeld aan goodies voor in de goodiebag of een dokterstas. Ook is er de mogelijkheid tot het zelf opzetten van een activiteit of het deelnemen aan een activiteit. Natuurlijk is er altijd ruimte voor andere voorstellen!

Op dit moment wordt SV Carmentis gesponsord door Aethon, MBV, Mediq, In Partu/Online Verloskundige, Naviva Kraamzorg, Sikking Advies, Henry Schein Medical en Van Veer.

Sponsoren kunnen een prominente plaats op de website krijgen en staan nauw in contact met de penningmeester van de vereniging, of de betreffende commissie. Wilt u bijdrage aan de studievereniging van de Verloskunde Academie Rotterdam? Neem dan gerust contact op via het mailadres penningmeester@svcarmentis.nl.

mbv-logo-1.png
MBV
sikking_advies.jpg
Sikking advies
mediq_rgb_1.jpg
Mediq
Logo_HS_Medical_rgb.jpg
Henry Schein Medical

Onze sponsoren